Personlig rådgivning? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Please leave this field empty.

Copy Center Print Solutions började sälja kopiatorer för över 30 år sedan och är en oberoende leverantör av kontorsmaskiner.

Copy_Center-ESTD

Vårt oberoende gör att vi kan erbjuda en unik produktbredd av dokumenthanteringssystem. Vår affärsidé är att som obunden part samordna de leverantörer som bäst tillgodo ser kundens behov av en effektiv dokumenthantering.

Tillsammans med kunden utför vi en noggrann behovs och nulägesanalys. Denna analys utför grunden till eventuella förändringar av arbetsrutiner och/eller nytt produkt inköp.

I anslutning till vår maskinförsäljning finns också en serviceavdelning som ser till att driften av maskinerna fungerar så smidigt som möjligt. Vi erbjuder även finansieringshjälp och olika former av serviceavtal.

Stora nog att ha resurser, små nog att vara personliga.

Kontakta säljare

Lediga tjänster

Copy Center söker ständigt efter kompetenta medarbetare!
Älskar du utmaningar?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och vill vidareutvecklas. Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för försäljningen ute på fältet av marknadens hetaste varumärken inom dokumenthantering till företag. Du blir ansvarig för hela säljprocessen där vi skräddarsyr lösningar för det moderna kontoret. Du är en affärsinriktad, självgående och drivande person som har lätt för att skapa goda relationer med kunderna.

Copy Center kommer att ge dig frihet under ansvar och det är därför nödvändigt att du är driven, resultatinriktad och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du vet att du behärskar hela säljprocessen från att boka egna besök till att följa upp gjorda affärer.

Utöver vårt breda produktsortiment inom hård och mjukvaror av kända fabrikat erbjuder vi kunderna finansieringslösningar, serviceavtal samt utbildningar. Om du vill utvecklas med spännande arbetsuppgifter i ett framåt företag så är Copy Center något för dig, och om du har viljan att lyckas och arbeta seriöst ska vi se till att du får chansen till en professionell och personlig utveckling i ett starkt och framgångsrikt team.

Är du intresserad:
Skicka ett mail till peter@copycenter.nu

Copy Center´s målsättning vad gäller service är inte att uppfylla kundens förväntningar, utan att överträffa dem

Våran service och support