Miljö och Kvalitetspolicy

Copy Center Print Solutions skall genom ett aktivt och långsiktligt engagemang verka för en ekologiskt hållbar linje i sitt arbete. Detta innebär bland annat att vi försöker att enbart välja leverantörer som arbetar i linje med kretsloppstanken. Samtliga nya maskiner som Copy Center säljer är miljödeklarerade. Vårt mål är att hjälpa dig som kund för att du skall kunna uppfylla dagens och morgondagens miljökrav. Som ett led i vårt miljöarbete har vi valt att miljödiplomera oss enligt Göteborgsmodellen. Detta innebär att vi uppfyller vardera minst 75% av kraven i miljöförvaltningens checklista för miljödiplomering, som bl.a handlar om hur man sparar energi och vatten, sorterar avfall, hanterar kemikalier och miljöanpassar kontoret.

Kvalitespolicy

Copy Center Print Solutions övergripande mål är att motsvara kundens förväntningar på företaget som en pålitlig leverantör av det kompletta utbudet av varor och tjänster inom vårt affärsområde.

Konceptet i sin helhet och medarbetarnas kompetens skall uppfattas som uttryck för kvalitet. Vårt anseende grundläggs genom våra arbetsinsatser och genom vår attityd till kvalitet.

Vår kvalitetspolicy innebär att:

  • Vi sätter kunden i centrum vad avser förtroende, tillgänglighet, bemötande och serviceuppträdande.
  • Tillsammans med våra kunder systematiskt förbättra våra åtaganden. Vi erbjuder våra kunder markandens mest kvalitativa varor och tjänster till konkurrenskraftiga priser.
  • Våra medarbetare känner engagemang och stolthet över företaget genom delaktighet, kompetens och ansvarstagande.
  • Vårt arbetssätt skall präglas av vår grundsyn och värderingar samt öppenhet och ärlighet mot våra kunder.

 


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Copy Center´s målsättning vad gäller service är inte att uppfylla kundens förväntningar, utan att överträffa dem

Våran service och support