Personlig rådgivning? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Please leave this field empty.

Digitala informationsskärmar &
skyltlösningar efter dina behov

Utnyttja potentialen med dynamiska skyltar och skapa en helt ny markandskanal. Du skapar meddelanden snabbt och enkelt och anpassar det efter dina mottagare. Vi levererar allt från mindre elektroniska skyltar utanför konferensrum eller i offentliga miljöer till stora skärmar med välkomstmeddelanden i entréer.

Visuell Kommunikation

Detaljhandeln står idag inför större utmaningar än tidigare eftersom konkurrensen ökar och det blir svårare för enskilda produkter att synas. Affärsklimatet i detaljhandeln kräver nya dynamiska lösningar som kan hålla jämna steg med dessa förändringar.

Digital Signage utnyttjas alltmer av detaljhandeln för att effektivt få en ny dimension av interaktivitet till sina traditionella exponeringslösningar, vilket bidrar till att effektivt göra ditt budskap synligt och stimulera kundens köpintention och driva försäljningen.

Vi erbjuder Digital Signage Paket, vilket inkluderar skärm, fäste/stativ, montering samt mjukvara, som hanterar informationsflödet dessutom underhåll av systemet med en månadskostnad som ger er möjligheten att ta steget mot framtidens butiksmiljö!

Ex:

  • Publicera interna nyhetsflöde
  • Välkomna besökare
  • Visa nyhetsflöde samt annan viktig information för verksamheten/kunden

Copy Center´s målsättning vad gäller service är inte att uppfylla kundens förväntningar, utan att överträffa dem

Våran service och support