Personlig rådgivning? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Please leave this field empty.

Ökad effektivitet och produktivitet med digital dokumenthantering

Fler och fler företag inser fördelen med att digitalisera dokument. Slipp pappershögarna på skrivbordet eller att leta igenom ett oändligt antal pärmar i jakten på ett specifikt dokument. Att gå över till digital hantering bidrar till ökad effektivitet, bättre struktur och högre säkerhet. Det blir lätt att söka och ta fram uppgifter du behöver och dela de med dina kollegor, var du än befinner dig. Läs mer om maskinerna vi erbjuder, som klarar mycket mer än att bara skriva ut, scanna och kopiera.

Multifunktionsmaskiner

Vi erbjuder smarta multifunktionslösningar för både utskrifter och scanning. Dokumenthantering innefattar så mycket mer än bara utskrifter.

Copy Center erbjuder idag några av marknadens mest välkända märken såsom Samsung, Nashutec samt Kyocera. Copy Center tillhandahåller underhåll och service med egen välutbildad servicepersonal .

Tillsammans med dessa lösningar kan vi dessutom leverera tjänster såsom automatisk tonerbeställning och säkra och konfidentiella utskrifter genom autentisering vid skrivaren på kontoret.

Kontakta säljare

Mjukvaror

Idag har organisationer större behov än att bara hämta in och konvertera pappersdokument till PDF.

Nu måste kostnaderna sänkas, arbetsflöden automatiseras, miljöpåverkan minimeras, säkerheten och regelefterlevnaden ökas.
Med en digital skannerlösning kan du säkert läsa in pappersdokument direkt in i dina elektroniska arbetsflöden.

Från din MFP kan du enkelt hämta in, bearbeta, koppla och automatisera pappersbaserad information. Resultatet är mindre pappershögar och mer affärsverksamhet.

Copy Center tillhandahåller bland annat Autostore och E-Copy.


Kontakta säljare

Elektronisk fakturahantering

Att gå över till digital fakturering sparar dig och företaget både tid och pengar. Copy Center erbjuder EFH-lösningen Ascendo Invoice. Det är lätt att lära sig och enkelt att använda. Alla leverantörsfakturor scannas/läses in och samlas i ett digitalt flöde oavsett format – papper, e-faktura, pdf, xml etc. Fakturan konteras automatiskt enligt era regelverk. Ett e-mail skickas automatiskt till förvald attesterare med länk till fakturan.

Attesteraren loggar in via dator, mobil eller surfplatta och ser en bild av fakturan för att enkelt kontrollera att belopp och kontering är korrekt.
När fakturan är slutgodkänd skickas informationen direkt till ert affärssystem via en säker integration.
Alla fakturor arkiveras för rapportering, analys och enkel tillgång via sökfunktionen.

Kontakta säljare

Copy Center´s målsättning vad gäller service är inte att uppfylla kundens förväntningar, utan att överträffa dem

Våran service och support